Dagens Outfit…

Er nyoppstartet blogger, og som seg hør og bør kommer derfor en post med dagens Outfit.

Idag har jeg på meg en utvaska svart ribbestrikket Batistini genser fra Dressmann (ca 100 kr), beige chinos fra Gap  (Kjøpt i USA, for 79$), matchende beige duntøfler fra Coop OBS (29,90 kr) og sist men ikke minst: spesial hjemmestrikket sort lue med innebygget ørehull (pris: kjærlighet og omsorg).

 

Denne flotte luen med innebygget ørehull er strikket av min kommunale fysioterapeut fordi hun var bekymret for at jeg frøs.

Hvem sier at de offentlige ansatte ikke strekker seg litt lengre?

 

13 thoughts on “Dagens Outfit…

  1. Hei, ville bare droppe innom og si at du er et stk imponerende menneske, Torstein. Jeg er selv opptatt av å leve, og ikke bare eksistere, med de begrensningene man måtte ha, og du er mitt store «leve-livet-idol». Kult at du har begynt å blogge. Liker blandingen av politikk og cupcakes;) Gleder meg allerede til neste innlegg. Ha en strålende dag!

  2. Dritkult at du har begynt å lage blogg Torstein!! Digga jo både humorn, politikken og ikkji minst din livsfilosofi! 🙂 Håpa alt står bra t!

  3. Så forfriskende å se noe annet enn en meningsløs rosablogg! Likte lua, og måten du skriver på 🙂 Attituden din er noe å se opp til!

  4. DENNE bloggen følger jeg herved 😛 Skamfullt at jeg skulle oppdage den gjennom fotballfrues kommentarfelt.. men hvem snakker jeg til? Du var inne på den bloggen selv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s