Fra skanse til skanse….

Kjenner jeg begynner å bli mer enn bare bekymret over situasjonen i EU, og da spesielt Sør- Europa. I Spania begynner det nå virkelig å brygge opp til storm. Med et allerede høyt budsjettunderskudd, en høy generell arbeidsledighet og en formidabel høy ungdomsledighet, er en bankkrise det siste Spania trenger.

Selv om jeg er en ivrig EU motstander blir det, til og med for meg, tydelig at EU må sette inn tiltak som begrenser skadeeffekten overfor de andre medlemslandene. Problemet er bare at jeg føler EU og dets medlemsland blir drevet fra skanse til skanse, nye tiltak blir etterfulgt av nye kriser. EU kan ikke holde på slik i lengden.  Det er kanskje på tide å innse at en felles valuta, for så mange forskjellige medlemsland, kanskje ikke var den rette løsningen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s