Snill søster + fantastisk cupcake = veldig fornøyd bror

Bilde

 

Min kjære søster fikk det for seg at hun skulle bake cupcakes i går kveld, til stor glede for sine to storebrødre. Resultatet var helt fantastisk, og glasuren var så god at jeg vil balsameres i den når jeg dør 🙂 Og apropops død, så var nok cupcaken i seg selv et spiselig hjerteinfarkt, men hvem bryr seg egentlig? Ihvertfall ikke jeg… Anser min evne til å spise hva jeg vil, når jeg vil, og fortsatt se ut som et 17 kilos skjelett, som den desidert beste superpower i dagens samfunn!

Posted in Mat

One thought on “Snill søster + fantastisk cupcake = veldig fornøyd bror

  1. Tilbaketråkk: Dagens skotips… | Et meningsfylt liv!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s