Streik, Rice og økonomisk opptur

For å være helt ærlig syns jeg streiken har pågått lenge nok nå. De har fått fram poenget sitt, og de eneste som tjener på denne streiken er kommunene som sparer store lønnsutgifter. Jeg tviler forresten på at staten kommer til å gi etter, jordbruksoppgjøret viste oss jo at Jens og Schjøtt «puppetmaster» Pedersen er ganske knipne på lommeboka si. Lærere, hjelpepleiere og sykepleiere er kjempeviktige i dagens samfunn og fortjener en verdig lønn, og jeg skjønner at de ønsker å kjempe for dette. Men må det dra så ut?

Den store nyheten idag, fra USA, er at tidligere utenriksminister Rice, har gitt sin støtte til Romney. Dette åpner opp for at hun kan bli republikanernes visepresidentkandidat. Good Luck with that one, Obama!

Stoltenberg og Merkel møtes idag i Østersjørådet for å prate om den alvorlige situasjonen i Europa. Stoltenberg mener løsningen er  mer økonomisk vekst… Ja enig… men skulle gjerne sett at han hadde noen forslag på hvordan han skal få dette til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s