25 dager igjen…

I et år nå har min lillebror vært utvekslingsstudent i USA. I slutten av juni kommer han endelig hjem igjen for godt. Kjenner at det skal bli svært godt å få han hjem igjen, har savnet han kjempemasse. Tror uansett han har hatt et kjempeår og han har vært svært heldig med vertsfamilien. Dersom du er interessert kan du lese mer om hans opplevelser i denne bloggen. I desember reiste jeg og  min storebror over til USA for å besøke han, og feire jul med han, venner og familie. Det har alltid vært en drøm for meg å feire jul i USA, og det levde opp til forventningene for å si det sånn! Under kan dere se noen bilder fra den fantastiske turen vår!

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s