Sexy bønder, sjokolade og en forsinket bursdagsfest

Forrige uke var sykt begivenhetsrik. På tirsdag dro jeg meg med meg mine to slaver, en fotograf, et søskenbarn, en kreativt ansvarlig og en stylist, til Inderøya for å være med på den siste av Senterungdommens fotoshooter for neste års kalender +Bygda. Shooten var en stor suksess, vi fikk mange bra bilder, og ikke minst en hel haug med medieoppmerksomhet. Lettkledde kalendere med et politisk budskap er tydeligvis noe som både fenger og opprører mange. På torsdag skrev både NRK, Adresseavisen og Aftenposten om prosjektet vårt, og viste bilder fra shooten på sine nettsteder. På lørdag kom det også et lengre intervju med min gode venn og kjære leder Sandra BorchVG Nett. Her svarer hun på hvorfor hun velger å stille opp i kalenderen som skal være med på å sette fokus på livet i distriktene som positivt og livskraftig, til tross for at hun stadig blir mobbet og hetset fordi hun er kortvokst. Når sant skal sies pleier jeg å mobbe henne en del jeg også, men det er oftest etter et par Jägermeister, og kun for å påpeke at jeg er 10cm lengre enn henne (og da mener jeg lengre, ikke høyere).

Nina og Sandra gjør seg klare/lettkledd for fotoshoot 🙂

Fotografen gjør seg klar til å ta bilde av den mystiske Mr. X… Ja, det er en kjent person! Og nei, dere får ikke vite hvem det er ennå!

Her står vi i bakgrunnen og følger med på shooten mens jeg samtidig blir filmet av et dokumentarteam som fulgte meg på Inderøya.

Forberedelse til neste shoot etter en flott middag 🙂

At andre ungdomspartier og politikere mener vi er «billige» og at kalenderen er lavmål for å spre politisk budskap får stå for deres regning. Faktum er at kalenderen faktisk har økt fokuset på bygda, og vi har innimellom alle lettkleddbildene fått frem budskapet vårt om at det er mulig å skape seg et liv på bygda, enten man vil være lærer, gründer eller bonde. Jeg vil gå så langt som å si at det kun er Senterungdommen som kunne dratt i land dette prosjektet på en så profesjonell måte som vi har gjort, og samtidig få frem buskapet som ligger bak. Vi er supertrygge på hvor vi står og veldig stolte over det vi gjør. Hvis andre har problemer med det er de nok mest sannsynlig misunnelige på all oppmerksomheten… Vi hadde uansett en episk bra tur som kommer til å bli et minne for livet!

Chillern under treet etter en travel fotoshoot. It was HOT!

Kreativt ansvarlig Henning Wangsness hviler ut i skyggen 🙂

På vei hjem til Valdres fra Inderøya tok jeg en liten svipptur innom Nidar sitt fabrikkutsalg i Trondheim, hvor jeg endte med å gå fullstendig bananas!

Ingen kommentar…

Vel hjemme igjen var det som vanlig fullt hus, og det var nå klart for å endelig feire min hjemvendte lillebrors 18årsdag sammen med storfamilien.

 

Siden min bror fylte 18 år mente mamma det var på sin plass å lære han at penger ikke vokser på tre… Yeah right! Likevel ville hun gi han et eget pengetre som et symbol på at han nå må jobbe for egne penger. Penger fra familie ble derfor bundet sammen til små løvblad i skjønn forening med Freias twistposer… Litt flaut var det 🙂

3 thoughts on “Sexy bønder, sjokolade og en forsinket bursdagsfest

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s