Isn’t it ironic?

De av dere som vet hvem jeg er kjenner meg sikkert best som han hemma gutten som ser ut som et lyst levende beinrangel. Vel, det har ikke alltid vært sånn. Skjebnens ironi skal ha det til at jeg faktisk var den feteste av alle oss fire søsknene. Jada, det stemmer…. And how the mighty have fallen. Nå tenkte jeg skulle vise dere noen bilder fra det jeg liker å kalle BMI-glansdagene mine. Og igjen, til dere som er i tvil; ja det er faktisk meg!

Ship o’hoi!

Hadde akkurat fått meg ny lekestol! Fancy shit, for å si det sånn.

Min første rullestol… Yupp tok sertifikatet for el-gående kjøretøy da jeg var to år;) Stolt serru… 🙂

3 thoughts on “Isn’t it ironic?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s