Dagen derpå…

Nå som nesten hele Norge har fått med seg min nakenhet, tenkte jeg det kunne være greit å skrive en liten oppfølgingsblogg 🙂

VG Hovedoppslag 010713

Hovedoppslag i VG, mange lesere og mange gode kommentarer 🙂 Jeg hadde en kompis som sendte en melding om at han synes det var litt irriterende at han aldri kunne gå inn på VG Nett uten å se kroppen min 🙂 Svaret mitt var at det gjorde det hele verdt det 😉 Faksimile: VG Nett

Gårsdagen var faktisk helt sinnsyk! Jeg sov ikke så mye natten før, sto derfor opp i pysjamasen tidlig på morgenen for å være klar til å svare på telefoner og andre henvendelser…  Og for en respons! Det ble så mye at jeg ikke kom meg ut av pysjen før i tre-fire-tiden. Først begynte det med at NRK Hedmark/Oppland ringte, deretter Vårt Land, av alle ting… Så fulgte Adresseavisa og så kom det virkelig morsomme: Aftonbladet i Sverige.

Ble intervjuet av den konservative avisa Vårt Land om nakenbildene... Ganske artig i grunn, og det ble en bra sak.

Ble intervjuet av den konservative avisa Vårt Land om nakenbildene… Ganske artig i grunn, og det ble en bra sak. Faksimile: Vårt Land

Jammen endte jeg opp hos svenskene også :-) Søta bror fortjener også en kropps- og utseendedebatt :-) Faksimilie: Aftonbladet

Jammen endte jeg opp hos svenskene også 🙂 Søta bror fortjener også en kropps- og utseendedebatt 🙂 Faksimilie: Aftonbladet

Litt ut på ettermiddagen kom det også reaksjoner fra andre fremstående skikkelser i kroppshysteridebatten, både Mette Hanekamhaug, Jørgen Foss og min gode venn og sjef Sandra uttalte seg støttende til stuntet mitt. På kommentarfeltene ble stemningen også kjempegod, journalisten ringte meg og sa han aldri hadde sett et så saklig kommentarfelt før… Tror nok dette beroliget min nervøse mor en smule 🙂 Jeg angrer ikke på at jeg tok opp debatten på den måten jeg gjorde, og selv om jeg kanskje ikke kommer til å gjøre det igjen, så føler jeg absolutt at det var verdt det 🙂 Uansett vil jeg gi en stor takk til alle som har kommet med støttende kommentarer og hilsener, det har betydd mye 🙂

Jørgen, Mette og Sandra var ute og støttet meg og budskapet mitt! Med tanke på at alle tre er viktige personer i debatten om kroppshysteri, så betyr det svært mye for meg -) Tusen takk til dere! Faksimile: VG Nett

Jørgen, Mette og Sandra var ute og støttet meg og budskapet mitt! Med tanke på at alle tre er viktige personer i debatten om kroppshysteri, så betyr det svært mye for meg -) Tusen takk til dere! Faksimile: VG Nett

Forrige mandag var jeg også så heldig at jeg fikk lov til å delta på «Intervjuet» på VGTV med Mads Andersen. Dette intervjuet blir publisert i morgen, og er et personlig intervju hvor Mads drar opp mange temaer og problemstillinger i og rundt livet mitt. Hvis dere vil lære meg litt bedre å kjenne på et personlig plan (kroppen min har dere jo sett allerede) så anbefaler jeg å følge med på VGTV i morgen. Takk til Mads for en flott jobb 🙂

Pia Stylist Intervjusetting VGTV Intervjusetting VGTV 2

One thought on “Dagen derpå…

  1. Åååå vad bra du är!!! Mads gillar jag oxå-han känns» äkta»–Ni gör er båda bra i rutan;)Kloka frågor o ärliga svar».Det är så man vill lära sig o prat norsk;))))Jag smilade massa när du sa det där om människor som icke gillar potatis!!!-Mkt kul…mvh.Malin Sverige-Eskilstuna

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s