«Dear Soldier» – en sang av David Nikolaisen

I sommer var jeg så heldig å møte en ny venn som heter David. Han kommer fra Nordland og er bosatt i Trondheim.  Jeg hadde bedt den store og allmektige generalsekretæren Willfred Nordlund, aka. Willfrid, på middag/vorspiel, og han spurte om han kunne ta med seg en venn. Dette var selvsagt greit, som dere vet lager jeg jo alltid for mye mat 🙂
Vennen var David, en fantastisk hyggelig fyr som, i likhet med meg, nyter å mobbe «Willfrid» ved alle mulige anledninger.
I løpet av middagen begynte vi å prate om musikk, og at David var en aspirerende låtskriver og sanger.  På spørsmål om han hadde noen eksempler dro han fram mobilen sin og satte på en perle av en sang, som han hadde dedikert til sin far.

Sangen handler å huske på hvem man er, og hvor sterk man er. Jeg synes denne sangen er helt nydelig og har derfor lyst til å dele den her på bloggen (trykk på linken under bildet av David) 🙂 Dersom dere som leser også liker sangen, må dere gjerne dele 🙂

David Nikolaisen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s