Ressursmennesker

I mange av mine foredrag snakker jeg varmt om at alle mennesker er en ressurs for samfunnet på en eller annen måte. Alle har en egenverdi, og alle har en samfunnsverdi. I dag kom jeg over denne videoen på YouTube – og herregud som den illustrerer poenget mitt! Når en mann med Downs syndrom kan eie og drive en restaurant ved hjelp av broren sin, da tenker jeg at det meste er mulig 🙂

La oss se på mulighetene, dere! 🙂

One thought on “Ressursmennesker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s