Bromance-aften med slaven!

Slaven min Henning flytter til New Zealand i juli, og i går hadde han siste vakt her i Trondheim. Siden jeg er verdens mest awesome sjef *host* *kremt*, tenkte jeg at det hadde vært hyggelig å spise middag ute og dra på kino i god bromance-ånd 🙂 Så der satt vi på Egon og koste oss med mat mens vi pratet om både fortiden og framtiden. Maten var veldig god, men jeg tror Egon må lære seg å definere matrettene sine litt bedre. Jeg bestilte en pulled pork sandwich, som riktignok var veldig god, men som på ingen måte var «pulled». Pulled pork slik jeg har fått det servert i Unaiten er et mørt stykke svin som er dratt fra hverandre til tråder og blanda med BBQ-saus. Sandwichen på Egon var sandwich med et helt stykke kjøtt inni, noe som betød at for å spise pulled pork måtte vi «pulle» kjøttet selv. I framtiden vil jeg derfor ha avslag på prisen om jeg må lage maten selv, slik at den stemmer overens med menyen!

Tilbake til «daten»: etter Egons hadde vi skikkelig kinomaraton, hvor vi så American Pie Reunion (mest av nostalgiske grunner) og Hunger Games, som forøvrig er en overraskende bra film, med mange politiske undertoner 🙂 For å avrunde kvelden på en ordentlig måte, og følge stilen helt ut, kjørte jeg ham selvsagt til døra…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s