…Sleeping in the backseat of my car…. :)

Forrige helg var jeg hjemme en tur igjen for å holde foredrag for elevene på Valdres folkehøyskole. En gjeng kjempeflotte ungdommer som stilte masse spørsmål, om alt fra TV-serier til hvem jeg ble inspirert av. Et foredrag hvor det er så mye dialog med publikum blir alltid bedre enn det motsatte 🙂 Resten av helgen hang jeg sammen med mormor, morfar og tante, som hadde kommet hele veien fra Telemark. Kjempe kos! 🙂

140 kjempeflotte og interesserte elever 🙂

Resten av forrige uke gikk ganske fort. Har jobbet en del med studiene og selvsagt Senterungdommen. Leverte fra meg et potensielt kontroversielt, men kjempe viktig, diskusjonsnotat som skal danne grunnlaget for en diskusjon på neste landsstyremøte. Det kommer helt sikkert til å bli en veldig interessant og helt sikkert livlig debatt. 🙂 Gleder meg for å si det sånn!

På torsdag var jeg på innflyttingsfest hos broren min Knut. Kjempeartig fest med mange koselige og spennende folk. Fikk nok en gang testet ut «Mr. Awesome» stolen min, da broren min bor i andre etasje i et gammelt hus. På vei hjem igjen fikk vi forøvrig en stor utfordring da aftenvakten hadde glemt å si til nattevakten hvor hun hadde lagt bilnøklene… Så der stod jeg, ute i regnet og kom meg ikke inn i bilen. Heldigvis er vennene til Knut løsningorienterte mennesker. Løsningen ble å legge ned setene i en helt vanlig Volkswagen stasjonsvogn, dytte båren jeg lå på inn bakluken og kjøre meg hjem. Intimt, usikret og ganske provisorisk kom vi trygt hjem og i godt humør!

Glad for at broren min har sterke venner 🙂

 

Som dere ser kom jeg meg fint opp, null stress med to sterke edru menn. Var riktignok litt mer skeptisk til nedoverturen med tanke på balanse og alkoholprosenter, men jamme gikk det ikke bra det og gitt! 🙂

Humøret på topp med Vazelina Bilopphøggers! Vet ikke om jeg er helt imponert over Spotify-listen til broren min, men det får nå være så…

Assistenten min og jeg hadde det veldig koselig og intimt bak i stasjonsvognen… Men siden jeg er en ansvarlig sjef …skjedde det selvsagt ingenting 🙂

Nå på tirsdag skal jeg delta i panelet på NRK3s Trygdekontoret ! Vi skal diskutere spørsmål rundt funksjonshemmede… kan bli interessant 🙂 Følg med førstkommende onsdag 22:00 på NRK3!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s