”Villmarkens Sønn”

Kun to dager etter at jeg ankom Lerhol Gård i Vang, med et herkulisk flyttelass, bar det ut på nye eventyr. Min kjære Besta fylte 80 år i Mai, og nå var tiden kommet for at hele slekta skulle samles for å feire denne flotte kvinnen i sin beste alder. Mamma, pappa, lillebroren min og assistentene mine skulle bo på familiehytta, lang oppi skauen i Åmotsdal i Seljord.

Besta Hege <3

Besta Hege ❤

IMG_2345IMG_2342IMG_2268

Før selskapet gjennomførte vi en skikkelig skogstur i beste Lars Monsen-stil. Etter to dager med regnvær klarnet endelig himmelhvelvingen og vi la ut på ekspedisjon. Vi dreiv rundt i bløte, forræderske myrer, satte utfor såpeglatte lier, og forserte så vidt tynne, vaklevorne broer og ikke fullt så skumle elvestryk. Til slutt kom vi ned til vår forjettede destinasjon; det beryktede Notvatn. Her slo vi leir og prøvde febrilsk å tenne bål, noe vi omsider oppnådde etter en god halvtime med pusting og pesing på våt ved. Pølsene og marshmallowsene ble funnet frem og vi hadde det storveis nede ved vannet. Vel oppe på hytta igjen var klærne våre så infisert av røyklukt at vi kunne gått rett inn i en reklame for røykvarslere.

IMG_2278IMG_2306IMG_2276IMG_2291IMG_2313IMG_2319

Nå var det tid for gourmetmiddag og på menyen stod det helstekt indrefilet av okse, soppstuing, bakte tomater og poteter, og bernaise saus. Alt ble laget i en vedkomfyr, som jeg vurderer å adoptere som mitt nye sexleketøy grunnet alle nytelsene den gir meg 😉 Alvorlig talt så er det faktisk noe spesielt med å lage mat på primitivt utstyr, det smaker så mye bedre.

IMG_2327IMG_2336IMG_2340

Vi har hatt en fabelaktig langhelg med familien og ute i naturen. Det er sånne turer som gir meg et mer meningsfylt liv, og som fremfor alt viser at budskapet jeg formidler i foredragene mine (”det gjelder å se mulighetene i begrensningene”), er mulig å etterfølge i det virkelige liv.

Livet er herlig dere!

One thought on “”Villmarkens Sønn”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s